逢星期一至五 早上10:30-1:00 (FM100.7 澳門電台)


萬聖節就到喇! 唔少朋友都鍾意係萬聖節期間化返個應節妝扮去參加Party,咁你知唔知到萬聖節化妝其實有啲咩選擇,自己又做唔做到呢?

今集《生活寫真》就邀請到本澳一位資深化妝師兼化妝導師Penny Hong,同大家介紹一下關於萬聖節化妝嘅內容。本身有開辦萬聖節化妝課程的Penny,修讀過特技化妝課程,化妝經驗豐富,除咗一般彩妝難唔到佢之外,要用到特技化妝技巧嘅萬聖節化妝一樣有心得,想知多啲?一齊來聽聽重溫啦!

節目重溫:
http://www.tdm.com.mo/c_video/play_audio.php?id=11055

Penny Hong Makeup – 專業化妝師

 

廣告

請留言吧!

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

標籤雲

%d 位部落客按了讚: